Daftar Sekarang


#Seminar Tanah Rumah 1.0

AWAS! Rahsia ini bakal menyebabkan bisnes dan hartanah anda akan huru-hara bila anda menggunakan teknik tanah yang pertama di malaysia.

Adakah Anda Mempunyai Masalah

  • Bisnes Dah Lebih 2 Tahun Tapi Masih Lagi Tiada Hartanah
  • Tengah Mencari-Cari Peluang Untuk Tambah Lagi Pendapatan
  • Orang Yang Ingin Buat Pelaburan Hartanah Tapi Tak Tahu Cara Nak Mulakannya
  • Bila Dah Bisnes Tapi Tak Tahu Nak Branding Kan Perniagaan Sendiri
  • Dah Ada Hartanah Tapi Tak Tahu Cara Nak Kembangkannya
  • Tak Tahu Nak Capai Target Sasaran Jualan Dalam Bisnes
  • Sales Suam-Suam Kuku Yang Bisnes Mahupun Hartanah



"Kini Saya Bongkarkan Rahsia Bagaimana Cara Nak Buat Duit Dengan Bisnes Hartanah , Realiti Sebenar Bisnes Hartanah Dan Saya Akan Kongsi ,Dedahkan Apa Yang Saya Pelajari Dari Otai-Otai Bisnes Dan Otai-Otai Pelabur Hartanah.


 


Kini Terjawab Dengan Di Seminar Tanah Rumah Yang Di Bawakan Khas Dari Saya Sendiri Untuk Anda Mencipta Bisnes Hartanah  Buat Kali Pertamanya Di Malaysia"



100% Terbukti Cara Bertindak Dalam Bisnes Untuk Mendapatkan Hartanah, Sangat Menguntungkan, Kerana Anda Telah Jimatkan Masa Supaya Tidak Langgar Tembok Dalam Bisnes Dan Untuk Memiliki Hartanah, Bisnes Hartanah Adalah Satu-Satunya Untuk Anda Yang Sudah Lama Berniaga Tapi Masih Lagi Tiada Hartanah , Tanpa Bisnes, Untuk Merempit Hartanah Tak Kan Mudah, Jadi  Bisnes Hartanah, Ini Akan Di Bantu Dan Anda Akan Buat Secara Online, Boleh Buat Duit Dengan Pelaburan Hartanah Yang Terbaik, Dengan Hartanah Anda Boleh Melabur Ke Tanah Lot , Boleh Buat Tanah Lot Dalam Group & Tanpa Perlu Risau Kene Keluar Modal Banyak Dalam Hartanah

 

 ADAKAH ANDA MEMPUNYAI MASALAH BISNES SEPERTI  INI?


"Ada Buat Pemasaran Tapi Tidak Meletop"

Ada produk tetapi tidak tahu bagaimana hendak memasarkan dengan sistem yang betul. Gunakan strategi dan cuba dapatkan bancian terhadap produk anda.

“Angan-Angan Setinggi KLCC Tapi Terkapai-Kapai"

Tidak tahu matlamat yang sebenar dalam perniagaan dengan apa yang hendak di capai. Jadi tetapkan dengan cara bertulis atau tampalkan gambar impian di dinding apa yang anda hendak capai.

"Tiada Modal Alasan Jadi Jalan Keluar"

Masalah modal selalu di jadikan masalah dan alasan adalah faktor utama dalam perniagaan dan masalah tanah. Ilmu adalah satu suntikan modal jikalau anda gunakan dengan penuh bermanfaat.

"Sailang Sama Produk Sebab Tiada Jenama Sendiri"

Produk kena sailang(tiru) dengan orang lain, kita yang buat penat-penat orang lain dapat nama sebab banyak produk sama macam kita

"Pelanggan Berlalu Dan Pergi"

Kenapa perlu ada pelanggan baru sahaja, penat dah macam Touch ‘N’ Go, tapi Touch ‘N’ Go boleh kekalkan profit repeat sales orang yang sama sampai bila-bila. Jadi database adalah sangat berguna bagi perniagaan.

fade-leftfade-right

SEMINAR TANAH RUMAH


APA ITU STAR1?

Star1 adalah program seminar bersama En. Mohd Ariff Samad dan merupakan satu-satunya program seminar tanah rumah yang di inspirasikan oleh usahawan T.A.N.A.H dan juga pengasas  bagi sebuah syarikat Takzimrich Group Sdn Bhd iaitu En. Mohd Ariff Samad yang berkepakaran dalam menyelesaikan masalah hartanah.

Ramai orang di luar sana yang bekerja makan gaji tapi kebanyakannya masih lagi tiada hartanah walaupun sebuah rumah atau sebidang tanah. Bagi orang yang berniaga pun belum tentu juga ada hartanah. Oleh itu Star1 adalah platform yang terbaik bagi orang yang sudah ada bisnes untuk menimba ilmu dalam perniagaan dan memperolehi hartanah. Yang belum ada bisnes pula ini adalah jalan yang terbaik jikalau anda memperolehi ilmu ini sebelum anda ceburi dalam perniagaan.

Anda akan belajar cara-cara membina perniagaan yang berkonsisten dengan kewangan, pelaburan, simpanan dan aset harta tanah dan juga memahami apa itu sistem perniagaan yang sebenar-benarnya. Anda juga akan dapat mempelajari teknik-teknik perniagaan yang boleh mendatangkan hasil bagi memperolehi hartanah dan hartanah tersebut boleh menjanakan kejayaan, kekayaan, keberkatan dan kebahagiaan yang boleh di kongsikan bersama insan yang tersayang.

Anda juga akan di ajar bagaimana mengenalpasti masalah halangan, ketirisan, mentaliti, bantuan, tekanan hidup dan juga konsep sistem perniagaan dan hartanah yang sebenar. Justeru persoalannya di luar sana ramai yang mengalaminya masalah ini di sebabkan kewangan.

APA YANG ANDA AKAN PELAJARI DARIPADA STAR1?

  • Bagaimana pelajari ilmu bisnes hartanah secara bersistem dalam perniagaan sedia ada
  • Bagaimana menguasai T.A.R.G.E.T anda dalam menetapkan matlamat dan impian yang bakal di hadapi
  • Bagaimana menguasai pemasaran yang berkonsisten dengan pulangan yang tinggi dan modal yang minima
  • Bagaimana untuk kuasai teknik-teknik pelaburan hartanah dengan mengikut sistem yang betul
  • Bagaimana kita nak tau kelayakan pinjaman hartanah kita
  • Bagaimana memilih produk dengan betul
  • Mengapa perlunya ada hartanah bagi pelaburan dalam perniagaan
  • Mengapa perniagaan dan pelaburan itu perlu di lakukan
  • Bagaimana offline dan online bisnes hartanah
  • Apa tu Debt Service Ratio (DSR) sebelum beli hartanah
  • Fahami carian emosi anda sebelum membeli hartanah
  • Bagaimana kita nak buat gaji ke-2 dalam hidup kita

LAGI...


Dalam seminar ini, anda juga akan belajar cara untuk meng 'integrasi' 5 elemen untuk meledakkan BISNES online anda supaya dapat jimatkan kos dan mencipta Branding anda sendiri

 


fade-leftfade-right

#1 FACEBOOK

Anda akan belajar bagaimana untuk mengeksploitasi kuasa 'Sosial Media' Facebook. Dengan cara ini, anda dapat mengurangkan kos pengiklanan dan meningkatkan nilai perolehan keuntungan perniagaan.

fade-leftfade-right

#2 BLOG/WEBSITE

Blog atau website ada 'Kuasa Luar Biasa' yang boleh mengangkat 'status' perniagaan anda. Dengan adanya blog, anda boleh jual bermacam perkara dengan harga super mahal!

fade-leftfade-right

#3 GOOGLE

Teknik mendapatkan pelanggan percuma dari Google menggunakan teknik SEO (Search Engine Oprimazation) ini sebenarnya adalah 'nadi' untuk perniagaan yang konsisten dan bersifat jangka panjang.

fade-leftfade-right

#4 EMAIL

Email adalah super power database yang ramai orang terlepas pandang. Purata nilai 1 email/no telefon adalah RM1. Bayangkan jika anda ada simpanan database yang besar!

fade-leftfade-right

#5 YOUTUBE

Youtube adalah "channel" untuk menghantu kan bakal pelanggan anda, di situ lah orang akan nampak kenal bisnes anda.

 

 

"Saya akan bantu anda dan tunjukan cara yang paling berkesan dengan formula T.A.N.A.H yang saya cipta sendiri bagi bisnes dan hartanah supaya dapat merealisasikan matlamat dengan jelas dan menjadi insan yang berjaya membina gaji ke-2 dengan bisnes hartanah."

FORMULA T.A.N.A.H

Tempat Aku Nak Ambil Hasil

fade-leftfade-right

Medium yang anda akan pelajari dalam bisnes

HARTANAH




Anda nak belajar cara rempit hartanah?


Sudah tiba masanya kita membina hartanah dan empayar kita dengan penaklukan wilayah-wilayah hartanah kita


Bagi yang sudah memiliki hartanah atau belum, kini sudah tiba masanya anda kene tahu dan wajib kene ada tindakan seperti ini, sebelum tu anda sudah kira DSR anda ke belum.







Rempit Rumah

Dengan gaji Rm1,500 pun boleh buat macam ni tau..jikalau anda reti gunakan dsr tu..

Beli rumah pertama = 1 SEWA kan

Beli rumah kedua = 2 SEWA kan juga..

Beli rumah ketiga = 3 SEWA kan lagi...

Beli rumah keempat = 4 SEWA kan lagi-lagi...

Dan tak tau bila nak duduk rumah sendiri jikalau asyik beli dan sewa.

Kalau kira gaji bersih  rm1,500 tu macam tak cukup itu anda kira tapi bank kira lain tau, jikalau bank kira macam ni.

Contoh :

Beli rumah harga Rm150,000

Anggaran Bulanan Rm750

-----------------------------------------------

Gaji bersih selepas di tolak kwsp & socso dan tolak komitmen yang di kira daripada ccris iaitu rumah pertama anda ialah

Baki gaji cuma = Rm1,500

#Baki gaji - Anggaran bulanan bank = Baki gaji bersih

kiraan : Rm1,500 - Rm750 = Rm750

#Cara nak kira dsr

(Komitmen yg ada dalam ccris + Anggaran bulanan bank) / Gaji bersih x 100% = (New dsr) %

(0 + Rm750)/Rm1,500 x 100% = 50%

New dsr = 50%

NotaKomitmen anda di mata bank dan boleh semak di ccris, jikalau boleh jangan lebih daripada 55% - 65%. Jikalau lebih anda kena ada backup gaji ke 2 sama ada kerja secara part time ataupun berniaga. Jikalau anda teruskan permohonan juga berkemungkinan permohonan anda bakal di tolak. 

Untuk contoh di atas bermaksud kelayakan pinjaman anda mungkin lulus kerana dsr anda di bawah paras 55% - 65%

Akan tetapi nak beli rumah ke-2 macam mana sedangkan baki gaji pun dan paras-paras hidung jer ni..macam ni kiranya jangan risau abang payung teknik ni.

Lepas dah beli rumah ni, apa lagi mesti anda mulalah nak fikir nak renovate dapur la, dapur kecik la, car posh takder bumbung lah, nak pasang itu ini lah  macam2 lah..stop!...stop!!!

Bukan macam tu nak melabur dalam hartanah ni!

sebab sekarangni saya nak bantu anda melabur dalam hartanah bukan nak suruh tengok pasal dapur tapi pasal hartanah iaitu nilaian rumah pada masa akan datang , apa benefit atau ROI yang kita boleh dapat daripada hartanah ni...faham ke faham..

Teknik 1st Rempit Rumah

Lepas dah beli rumah pertama tu SEWA kan lah apa lagi, lepas sewa tau tak apa jadi terhadap anda punya dsr, tau tak bank kira macam mana.

Macam ni!

Contoh: Anda sewakan rumah yang anda beli harga Rm150,000.

Formulanya : kalau nak sewakan anda bahagikan dengan 150

Rm150,000 ÷ 150 = Rm1,000

Jadi anda patut sewakan dengan harga Rm1,000 ok.

Janganlah memandai sampai nak letak harga sewa cekik darah atau lebih kurang daripada ansuran bulanan yang bayar di bank tu. Ini adalah kadar yang setimpal dalam pelaburan. ok

Lepas sewa bank kira macam ni :

#Gaji bersih terdahulu + Hasil sewa rumah pertama = Gaji bersih baru

Rm1,500 + Rm1,000 = Rm2,500

Dan selepas dah dapat kira pendapatan yang baru barulah anda beli rumah kedua pulak, kira dsr lagi sekali. cuba beli rumah pada harga yang sama dan ulang sampai 5 kali beli rumah pun boleh...ini lah teknik 1st rempit.

Tu belum teknik rempit tanah pulak. Nak belajar tak teknik rempit tanah dengan cara kita rempit buat tanah lot dengan modal yang minima ataupun tanpa modal (guna teknik DOL - Duit Orang Lain)

Kalau anda nak kan kiraan ni dalam bentuk excel saya akan kongsikan secara percuma jerr bila anda jumpa saya di seminar nanti yerr...inshaallah saya akan tunjukan anda..

Pakej bonus 5 Cara nak apply rumah mampu milik pun saya akan bagi secara percuma juga...jadi jom kita jumpa di seminar nanti.

Daftar Sekarang

FAST TRACK SAVING

AWAS!!! NI PALING SUSAH SEKALI NAK BUAT GAJI KE-2

Yang paling susah sekali ialah kita nak simpan. Itu jer tak der cara lain lagi.

cuba ikut cara nak simpan dan jadikan satu fast track saving untuk anda bina gaji ke-2

6 Tabung

Bila anda gaji atau mendapat keuntungan daripada bisnes, anda patut buat 6 tabung ni.

Simpan - 10%

Dapatkan ilmu - 10%

Kehendak akan datang - 10%

Hargai diri - 10%

Sedekah - 5%

Komitmen - 55%

Jumlah = 100%

fade-leftfade-right

5 LANGKAH UNTUK FAST TRACK SAVING 

  • 1

    Dalam bisnes anda kena simpan 10% daripada sales anda

  • 2

    Daripada margin sewa dan nilaian daripada hartanah kene simpan lagi 10%

  • 3

    Simpanan anda tu biarlah di institusi/bank kewangan yang boleh menghasilkan dividen lebih daripada 3% keatas

  • 4

    Dividen yang anda dapat tadi gunakannya dengan cara 6 tabung lagi, maksudnya dalam step yg ke-4 ni, dapat dividen pun kene simpan lagi.

  • 5

    Setiap hasil daripada dividen tadi anda sudah bina gaji ke-2 dan gaji anda daripada apa yang anda usahakan sudah boleh simpan, barulah di panggil pasif income yang sebenar.


"Strategi Berkesan, Mudah Untuk Anda Buat Gaji Ke-2 Dengan Cara Bisnes Hartanah Supaya Bisnes Anda Huru Hara Dan Bina Diet Kewangan Anda Menjadi Pendapatan Yang Pasif "


 

Sekejap!


Sebelum anda teruskan bacaan anda....


Dapatkan SIRI VIDEO Bisnes Hartanah Khas Untuk Anda !

Saya ada TAWARAN menarik untuk anda. Dapatkan Siri Video Bisnes Hartanah pada harga RM299 PERCUMA di bawah ini. TERHAD untuk 300 orang terawal sahaja. Bertindak segera sebelum link ini saya TUTUP!
Download Percuma Siri Video

BISNES HARTANAH

Siapa Mohd Ariff Samad?

Saya Mohd Ariff Samad

Adalah seorang usahawan perniagaan tanah sepenuh masa dan coach senjata penyelesaian kepada mereka yang mempunyai masalah perniagaan dan masalah tanah. Pada tahun 2013 saya memulakan perniagaan pertama iaitu insurans dan sebelum itu juga pada tahun 2011 saya adalah broker hartanah yang tak berdaftar dan tidak pernah dapat satu sen pun daripada hasil broker sehingga tahun 2013 kerana tiada ilmu pada masa itu.

Sejak daripada kisah itu yang membuatkan saya lebih mendalami ilmu perniagaan dan ilmu bagaimana menyelesaikan masalah tanah dengan mudah tanpa modal yang  selalu sering berlaku di sekeliling kita sekarang ini. Alhamdulillah daripada satu kes masalah yang saya dapat selesaikan kini sekarang ini saya berjaya dapat menyelesaikan banyak kes masalah tanah  dan menjadikannya sebagai pendapatan saya.

Alhamdulillah syukur kehadrat Allah s.w.t, akhirnya Saya menjadi Pengasas & Ketua Pegawai Eksekutif kepada Takzimrich Group Sdn Bhd. Ianya merupakan satu-satunya syarikat yang diiktiraf oleh Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dan juga syarikat yang berkeupayaan menyelesaikan masalah perniagaan biasa-biasa ke pendapatan yang luar biasa dan juga berkeupayaan menyelesaikan masalah hartanah iaitu tanah yang sudah biasa pada saya dengan menggunakan produk saya.

Sebagai seorang usahawan di dalam bidang perniagaan dan coach senjata penyelesaian selama 2 tahun ini, saya nak kongsikan ilmu saya ini kepada anda dalam satu “Seminar STAR1 2017” . Inshaallah saya akan kongsikan ilmu dan pengalaman saya ini kepada anda sepanjang penglibatan saya dalam perniagaan dan masalah tanah dalam menyelesaikannya dengan cara yang paling mudah.

SELAMAT BERJUANG DALAM BISNES HARTANAH!

STAR 1 (CHAPTER)

Siapa Layak Hadir?

  • Para usahawan yang baru berniaga dan dah lama berniaga
  • Usahawan yang rasa salesnya suam-suam kuku
  • Suri rumah yang “sudah atau belum” mempunyai perniagaan
  • Orang yang “minat” bidang hartanah
  • Komitmen lebih daripada 100%
  • Kepada pemilik hartanah yang mempunyai “masalah” hartanah.
  • Bagi mereka yang ingin menceburi bidang perniagaan.
  • Bertindak lebih dari biasa yang dibuatnya
  • Bagi mereka yang ingin menambah ilmu hartanah online dan offline
  • Orang yang selalu tidak berputus asa

Siapa Jangan Hadir?

  • Orang tidak komited dalam diri dan tiada perancangan langsung
  • Orang yang tidak mempunyai matlamat dalam hidup
  • Orang yang suka bercakap-cakap tanpa mendapatkan fakta yang sebenar
  • Orang yang suka buat kerja tuhan-mengumpat
  • Orang yang suka tengok orang lain buat dahulu
  • Orang yang berfikiran negatif
  • Orang yang mengaku kalah sahaja
  • Orang yang tak nak berubah dalam kehidupan
  • Orang yang begitu selesa dengan kehidupan di kelilingi hutang
  • Orang yang tidak mampu meluangkan masa & usaha.



APA IMPAK SELEPAS PROGRAM?



Daftar Sekarang

fade-leftfade-right

APA KATA MEREKA?

Syukur Alhamdulillah,

Syukur kehadrat ilahi, Terima kasih buat Saudara En.Ariff kerana telah banyak membantu saya dalam menyelesaikan masalah yang saya hadapi seperti kereta saya yang telah di tarik dan memerlukan wang hampir Rm28,000 dalam masa 2 bulan sahaja, kereta yang di tarik tu dah dapat semula dan siap full settelment lagi. Dan lagi satu hartanah saya sekarang ini telah menunjukan hasil yang positif kerana saya tunggu hampir 5 tahun tak terjual dengan adanya En.Ariff yang telah banyak membantu saya tak sampai setahun dah membuahkan hasil yang positif. Terbaik jikalau anak muda yang ramai menceburkan diri dengan Bisnes Hartanah ini pasti ramai lagi akan bergelar jutawan tanah. Terima kasih En.Ariff …

–       Pak Alim, Kempas

“PRODUK HARTANAH ADALAH SATU-SATUNYA YANG BOLEH MENYEBABKAN ORANG JADI KAYA, BERJAYA DAN MERANA JIKALAU TIADA SISTEM”


 "Mohd Ariff Samad"

Tunggu Dulu.. BONUS KHAS EBOOK Untuk 20 Peserta Seminar Yang Mendaftar AWAL!

Sebelum beli hartanah anda patut tahu tips ini dan memberikan anda banyak input-input berguna seperti :

Siri Panduan Bisnes Hartanah

3 Ebook Cara Pemasaran Bisnes Hartanah berkaitan pemasaran untuk berniaga dan  tips-tips pemasaran yang berkesan

Siri Newbie Hartanah 

12 Ebook tips-tips, teknik, panduan, masalah yang berkaitan hartanah dan cara-cara nak apply rumah mampu milik dengan benar dan real case.

LOKASI DI MANA NI?

Johor Bahru

Seminar Tanah Rumah

08.00 Am - 10.00 Pm

V8 Hotel

2, Jalan Jati 2, Taman Nusa Bestari, 81300 Skudai, Johor, Malaysia

Klik peta diatas untuk mendapatkan bantuan google maps

Berapa Harga Yuran Seminar Tanah Rumah 2017 ni?

Saya telah menghabiskan ratusan ribu ringgit untuk mendapatkan segala teknik-teknik, ilmu dari mentor pemasaran yang terkenal di malaysia ni dan akan saya kongsikan ni melalui program saya ini dan sharekan daripada pengalaman apa yang telah saya lalui.
 
Buat jer dengan ilmu dan teknik yang betul dan anda boleh elakkan melakukan kerugian yang besar, saya sendiri telah lakukan, Inshaa Allah saya akan bantu anda!

Nilai kepada program 1 hari Seminar Tanah Rumah 1.0 dari 8 pagi hingga 10 malam ini adalah

RM1,999 

 

Ya tuan/puan adalah kos yang sepatutnya di laburkan untuk Seminar bagi 1 hari ini…

Tapi ada kata mahal, Oklah saya bagi diskaun 50%

 

 

RM999

Pun mahal lagi, ok la, kali ini saya berikan anda tawaran istimewa bagi mereka yang mendaftar awal!

Berapa sebenarnya Kos Pelaburan ILMU Ini?

Sila lihat kat bawah ni, 2 pakej istimewa yang saya tawarkan KHAS untuk ANDA sertai Seminar Tanah Rumah 1.0

Yuran Terbahagi Kepada 2 Pakej

Di bawah adalah perbezaan antara 2 Pakej ini

  • Tempat duduk KHAS - 3 baris paling depan
  • FREE Lanyard Eksklusif Bisnes Hartanah
  • FREE Woven Bisnes Hartanah
  • FREE Workbook Bisnes Hartanah
  • Tempat duduk di belakang Seat VIP
  • FREE Workbook Bisnes Hartanah

Kedudukan Peserta

Tawaran Jualan Tiket Seminar tanah rumah 1.0 2017.

Dapatkan Yuran Serendah RM60* sahaja untuk masa TERHAD.
Dapatkan Segera sebelum terlambat!

*Sekiranya anda mendaftar untuk 3 Tiket (3 Tiket - RM180)

VIP SEAT

GENERAL SEAT

Saya Nak Tiket Star1 Sekarang

TERMA & SYARAT (PESERTA PERCUMA)

1. Pihak Takzimrich Group akan emelkan kepada anda link khas bagi pendaftaran 1 Tiket Percuma selepas tawaran ini ditutup.

2. Tiket Percuma ini tidak boleh ditukar ganti kepada nilai wang, kredit atau barang.

3. Tiket Percuma ini hanya boleh ditebus guna untuk Star1 29 Julai 2017 dan hanya sekali sahaja oleh seorang penerima.

4. Peserta Tiket Percuma akan mendapat tempat duduk yang sama berdasarkan pakej pendaftaran anda sama ada  VIP atau General.

5. Pihak Takzimrich Group berhak untuk menggantikan tempat, tarikh dan menukar penceramah jika berlaku sesuatu yang diluar jangkaan.

6. Pihak Takzimrich Group berhak menukar terma dan syarat tanpa sebarang pemberitahuan terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

Sebarang pertanyaan berkaitan dengan Seminar Tanah Rumah (Star1) 2017, anda bolehlah terus menghubungi kami melalui :

No 5-01, Jalan Bestari 1/4, Taman Nusa Bestari, Johor Darul Ta'zim, Malaysia

019-731 1223

07-562 7738

daftarstar1@gmail.com

takzimrich@gmail.com

www.mohdariffsamad.com

 
Hakcipta Terpelihara © 2017 | Takzimrich Group  Sdn. Bhd. |
Privasi & Polisi