# KHAS KEPADA GOLONGAN YANG BERUMUR 25 – 45 TAHUN,

ADAKAH  ANDA MEMPUNYAI MASALAH KURANG PENDAPATAN DAN DUIT TAK CUKUP  LAGI UNTUK BELI HARTANAH

SERTAI TEAM KAMI SECARA [PART TIME/FULL TIME]

Klik Sekarang untuk daftar !

DAFTAR SEKARANG
shadow-ornament

DAFTAR SEGERA! SEBELUM TAWARAN UNTUK TAMBAH PENDAPATAN INI DI TUTUP!

#Nak result pantas anda mesti bertindak pantas

privacy We value your privacy and would never spam you

shadow-ornament

"Masalahnya sekarang ini apakah cara nak tambah pendapatan dengan begitu mudah dan senang nak buat duit, macam mana? Bagi golongan pendapatan sederhana yang masih bekerja yang dah lebih 5 tahun pun nak beli hartanah rumah pun belum tentu lagi boleh asbab daripada harga hartanah begitu mahal. Orang kata harga sekarang ni rumah mampu tengok dah tak mampu milik."

Bukan senang nak beli rumah dengan harga yang tak masuk akal zaman sekarangni,  Rumah kos rendah dan Rumah kos sederhana rendah je la yang mampu di beli itupun kene tunggu bertahun-tahun, tapi tunggu punya tunggu, apa pun tak dapat. Jadi takkan anda nak tunggu lagi. Barang-barang binaan semakin lama semakin naik harga, kalau di tengok sekarang ini rumah kat bandar ke kat kampong pun sama saiz rumah semakin kecil tapi harganya tak turun-turun juga.

STRESS BETUL TAK !!

"Sabar ye, ok jadi macam mana saya boleh bantu anda untuk tambah pendapatan, jawapanya anda hanya bantu diri anda dengan cara REKEMEN kawan-kawan, sahabat handai, saudara mara, audiens pelanggan anda untuk bina rumah atas tanah sendiri guna pinjaman bank. Nanti anda akan dapat komisyen daripada jualan tersebut. Eh macam best jer, bukan apa ramai orang kat luat sana memerlukan rumah untuk berteduh dan melindungi orang yang tersayang lagi tercinta. "

Yang bestnya pasaran permintaan untuk bina rumah ini semakin meningkat. Tapi yang tak bestnya anda masih belum mempunyai hartanah ataupun kalau ada pun Cuma satu dua unit sahaja. Berminat tak  jikalau kami bantu anda tambah pendapatan dengan menjadi ejen perunding bisnes hartanah dengan hanya promote kepada pelanggan anda. Dalam pada masa tambah pendapatan ini kan anda boleh menabung untuk membeli hartanah. Nanti kalau anda dah expert anda nak  bina rumah atas tanah sendiri pinjam dengan bank pun dah boleh buat sendiri.

"ANTARANYA TUGAS ANDA CARI PELANGGAN YANG NAK BINA RUMAH ATAS TANAH MELALUI PINJAMAN BANK"

#CONTOH

  • #Contoh kalau pelanggan anda nak bina rumah bernilai 100,000k dan pelanggan anda tiada tanah lot, jadi tugas kita hendaklah mencari tanah lot dan lakukan service kita dari mencari tanah, mendapatkan pelan, menyediakan design rumah dan memohon kebenaran merancang, perkhidamatan caj syarikat hanya 5% daripada permulaan hinggalah rumah siap dan komisyen anda 2.5%. Tapi jikalau anda dah expert dan dah boleh kejar target sales nanti kami akan upkan komisyen anda hingga ke 4%. Banyak tu.
  • #Contoh anggaran nilaian tanah tadi anggaran dalam 70,000k, jadi kira total 70,000k + 100,000k = 170,000k, ok jadi kalau nak kira komisyen anda ialah 170,000k x 2.5% = 4,250k. Banyak tu. Tau tak ramai orang kat luar sana sanggup bayar berapa kos perkhidmatan jikalau anda ini adalah orang yang expert. Betul ke betul. Andailah kata anda dapat buat 2 unit sebulan dengan harga komisyen yang sama seperti diatas, 4,250k x 2unit x 12 bulan = 102,000k setahun.

BANYAKNYA MACAM TAK PERCAYA JER ?

Kami di sini akan bantu dan pimpin anda jikalau anda betul-betul nak buat, dan komisyen ini sebenarnya kita akan minta secara progress kepada pelanggan kita, bukan main caj jer. Buat ikut sistem yang kami akan bantu nanti. Kenapa komisyen ini kena bahagi 2 pula? Sebabnya pihak syarikat akan membantu anda dari mula proses hinggalah rumah siap. Ibarat buat sama-sama dahulu. Lepas anda cukup target sales dan dah boleh jalan sendiri barulah kami lepaskan anda untuk buat sales dengan gaya anda tersendiri. Nanti barulah komisyen anda kami akan naikan lagi. Faham yer.

 

Fuhh…dah berminat sangat ni, jadi macam mana cara saya nak daftar sebagai ejen ni, banyak benda nak kene belajar ni, memang banyak pekara yang perlu ejen kami belajar mengenai sistem ini, kalau tak belajar nanti langgar dinding pulak. Kami akan adakan kelas marketing dan produk info secara percuma di pejabat. Jadi anda boleh datang pada masa yang di tetapkan. Masuk kelas nanti memang superb ohsem la…kompom tak rugi untuk pendapatan anda sendiri.

 

Kriteria Ejen


Yang Kami Perlukan

  • Melayu, Bumiputera
  • Lelaki / Wanita
  • Berumur 25 – 45 tahun
  • Part time / Full time
  • Islam
  • Sentiasa Jaga solat 5 waktu
  • Personaliti menarik
  • Ada / Tiada Pengalaman

Job Skop Ejen


Perancang Bisnes Hartanah (EP)

  • Semak kelayakan Pemohon
  • Memastikan Deposit Pemohon Mencukupi
  • Menyediakan Tanah Lot
  • Berunding Dengan Arkitek @ pelukis pelan
  • Berunding Dengan Kontraktor
  • Berunding Dengan Jurunilai
  • Menyemak Status Permohonan Di Majlis @ Pbt
  • Menyediakan Bank pilihan
  • Berunding Dengan Peguam

AWAS! Apa manfaat yang anda akan dapat bila sertai team kami dengan menjadi ejen kami.

Ini Benefit Yang Anda Akan Dapat Semasa Proses & Selepas Proses Bina Rumah

#SEMASA RUMAH DI BINA

  • 1

    Tambah pengetahuan

  • 2

    Anda juga boleh menambah pendapatan dengan rekemen orang lain

  • 3

    Membuatkan anda jadi matang dalam institusi hartanah

  • 4

    Anda akan kelihatan seorang yang professional

  • 5

    Anda melakukan untuk keluarga yang tersayang

  • 6

    Rumah impian pelanggan terlaksana dengan segala tindakan anda

  • 7

    Dapat tambah pendapatan

  • 8

    Hiasan dalaman dan rekabentuk rumah anda boleh mencipta dengan kreatifiti sendiri untuk pelanggan anda

WOWW sangat  ohsem dan superb best!!!

#SELEPAS RUMAH DI BINA

  • 1

    Anda menerima komisyen penuh

  • 2

    Anda dapat memberikan harga memang ikut bajet dan mampu milik

  • 3

    Anda kelihatan lebih professional

  • 4

    Lebih matang dalam hartanah walaupun dapat buat satu sekali pun pengalaman akan mengajar erti kehidupan

  • 5

    Anda sendiri boleh di jadikan testimoni dalam produk hartanah

  • 6

    Impian untuk keluarga tersayang tercapai

  • 7

    Dapat membantu membina rumah mahligai idaman pelanggan anda dengan harga mampu milik mengikut bajet

  • 8

    Menambah nilai seperti ubahsuai apa sahaja sekalipun mengikut citarasa pelanggan anda sendiri kerana bukan rumah sewa lagi

  • 9

    Rumah ini ada nilaian tersendiri

  • 10

    Jikalau hendak di jual atau refinance kepada bank sangat mudah dan senang

  • 11

    Harga akan mengikut tafsiran pasaran semasa

  • 12

    Rumah ini akan di lihat di mata bank mahupun ejen hartanah

"Macam mana nak daftar ejen perunding bisnes hartanah (EP) ni"

Sebelum tu anda comfirm ke nak ni !

Mestilah nak, siapa yang tak nak, betul tak, jadi macam mana ? caranya dengan daftar segera sebelum tawaran ditutup

shadow-ornament

DAFTAR SEGERA! SEBELUM TAWARAN UNTUK TAMBAH PENDAPATAN INI DI TUTUP!

#Nak result pantas anda mesti bertindak pantas

privacy We value your privacy and would never spam you

shadow-ornament

POTENSI & PRODUK SEDIA ADA

Ok sekarang ni …  Kami juga ada sales target yang perlu di lakukan dan team juga ada sales target yang di perlukan. Jikalau buat dalam team anda boleh jimat masa, jimat kos dan banyak lagi faedah-faedah yang anda akan dapat bila bersama-sama dengan TEAM TRG ni.

Nanti kami akan bahagikan tugas-tugas untuk anda dan apa yang perlu anda lakukan, jadi anda dah tak perlu risau lagi berkenaan dengan kerja anda, sama ada anda nak buat part time ke, full time ke tiada masalah bagi kami. Tapi jikalau anda buat full time inshaallah anda ada kelebihan dan keistimewaan supaya dapat lebih fokus lagi kepada hartanah ni

APA LAGI YANG ANDA BOLEH JUAL & BANTU ORANG YANG LAIN JIKALAU JADI EJEN DAN TEAM KAMI

Jikalau  Anda Menjadi Team Kami, Anda Boleh Menjual Produk Kami Seperti 

1

Menguruskan penjualan tanah serta, menguruskan pecah lot tanah. Disamping itu, kami juga menguruskan pinjaman untuk pembelian tanah dengan bantuan daripada institusi kewangan (bank) dan mengurus pinjaman bagi yang ingin membina rumah di atas tanah.

2

Membekalkan baja sawit terbaik yang boleh meningkatkan pertumbuhan hasil dan menyuburkan buah sawit dengan lebih baik. Pembekalan baja sawit & baja tanaman buah-buahan ini dapat meningkatkan hasil ekonomi peladang di samping itu ianya mampu membekalkan tenaga tambahan agar pokok kelapa sawit kekal segar.

3

Pakar dalam reka bentuk dan bina rumah impian mengikut bajet. Disamping menitikberatkan kualiti yang terjamin serta reka bentuk yang eksklusif dengan harga yang mampu milik.

4

Pakar pengurusan harta pusaka menurut syariah islam dari segi penulisan wasiat islam,hibah, harta sepencarian dan amanah, disertakan dengan sijil Faraid dan surat kuasa bagi umat islam sebelum hartanya diuruskan orang lain.

“PRODUK HARTANAH ADALAH SATU-SATUNYA YANG BOLEH MENYEBABKAN ORANG JADI KAYA, BERJAYA DAN MERANA JIKALAU TIADA SISTEM”


 "Mohd Ariff Samad"

MACAM MANA NAK JOIN TEAM TRG ?

Macam mana saya nak sertai Team TRG ni yer dan apa syarat-syaratnya. Ok jikalau anda berminat untuk sertai team kami, anda boleh klik website di bawah ni untuk pendaftaran atau boleh terus hubungi kami.

Saya hanya memerlukan 200 agen di setiap negeri, selepas 200 agen di setiap negeri saya akan tutup pendaftaran ini, saya memang nak kongsikan apa yang kami ada dan juga nak bantu anda yang inginkan perubahan dalam hidup anda, apa yang saya faham dan belajar selama ini jikalau nak berjaya kita perlu bersedekah dan perlu berkongsi.

Jadi saya nak kongsikan pendapatan saya ini kepada anda yang betul-betul berminat untuk sertai team kami dalam hartanah. Siapa yang ingin berjaya, bahagia dan kaya say “I”.

Untuk 200 agen ini akan di pecahkan kepada setiap daerah, jadi bermakna purata untuk setiap daerah dalam negeri hanya ada 10 daerah. 200 agen /10 daerah bermaksud setiap daerah hanya 20 orang sahaja. Ok jadi kuota untuk satu daerah sangat terhad. Jadi jangan lepaskan peluang ini ye.

SAYA NAK DAFTAR SEKARANG JUGA

fade-leftfade-right


Sebelum Tuu.

Pendaftaran ini memerlukan yuran, dan kos komitmen anda sendiri, yuran ini meliputi name card dan buku panduan pemasaran. Ok.

Yuran ini anda boleh bank in kan ke akaun syarikat dan dalam tempoh 1 bulan anda akan dapat name card dan buku panduan pemasaran syarikat.

BERAPA YURANNYA ?

Untuk Tahun 2017 ini kos yuran komitmen anda adalah Rm149 untuk 200 ejen yang pertama sahaja ya.

Akan tetapi kami nak berikan diskaun jikalau anda menjadi agen dan team kami sebelum 31 May 2018 ini hanya Rm100 sahaja Jadi anda jimat Rm49. Yuran Ini adalah komitmen anda jikalau anda nak berjaya. Tiada sebarang keuntungan yang di ambil daripada yuran ini kerana yuran ini adalah untuk bertujuan untuk modal name card, buku panduan pemasaran, agreement dan juga kos dokumen yang menggunakan laman sesawang. Tidak akan ada pemulangan wang jikalau anda membatalkan perjanjian.

Tapi sekarang ini jikalau anda betul-betul berminat yuran pendaftaran kami adalah PERCUMA sehingga Disember 2018 ini. Apa lagi daftar sekarang sebelum kuota kami penuh.

OK! FINAL REGISTRATION IS FREE

DAFTAR PERCUMA SEKARANG!!!

 

Daftar sekarang semasa free sebelum pendaftaran ejen ini di kenakan sebarang bentuk kos.
Untuk pendaftaran boleh masukkan nama dan email anda di bawah
shadow-ornament

DAFTAR SEGERA! SEBELUM TAWARAN UNTUK TAMBAH PENDAPATAN INI DI TUTUP!

#Nak result pantas anda mesti bertindak pantas

privacy We value your privacy and would never spam you

shadow-ornament

Unit Bimbingan & Latihan Pemasaran

[ Kelas Latihan Pemasaran dan bimbingan akan di maklumkan tarikh dan lokasi di dalam group whatsapp ejen]

HUBUNGI KAMI SEGERA !!

Sebarang pertanyaan yang berkaitan, anda bolehlah terus menghubungi kami melalui :

SALES TRG  :  013-720 8845 (YANA)

SALES TRG  :  013-720 8845 (YANA)

SALES TRG  :  013-720 8845 (YANA)

 

No 5-01, Jalan Bestari 1/4, Taman Nusa Bestari, Johor Darul Ta'zim, Malaysia

07-562 7738

takzimrich@gmail.com

www.takzimrich.com

Hakcipta Terpelihara © 2018 | Takzimrich Group  Sdn. Bhd. |Privasi & Polisi